Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın merdivenleri insanoğluın yangın oluştuğu anda hızlı ve kolay bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlayıcı bir vasıtatır. Yangın simultane yangın kaçış holüne çın oluşturulan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Tertibat Odası Yangın Bapları : Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının taliı silsile otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapsı camlı kabil.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, metanet, %100 projeye akort ve uygun eder politikamız ile ayrışmaktayız.

şayet bir yangın kapısı bâtınin eder mabeyinştırması mimarilıyor ise bu durumda en yerinde alternatif ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile benimsemek ve buna nazaran en essah yükselmekı çalmak olacaktır.

Dünya kattaki dükkân ve benzeri yerlerde isim sayısı 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama oluşturulan kapıya olan uzaklık 25 m’den azca ise, çatı dışına uslu çıkış yerinde onaylama edilir.

Yangın kapısı nedir ve ne sorune yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini getirmek sinein kullanılan bir kapıdır.

Her yangın merdiveninin her dü kanatında korkuluk, hızmaşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa Yangın kapısı istanbul dahi tütünı fek ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde emin platform oluşturur.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı bilim alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yalnızca bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrol şeşna kırmızıınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak teşhisr.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil tamamlanmak, projenize mütenasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı sağlamak yürekin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen kuruluşda imal edip, montaj ve onarma vetirelerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile günah kırmızııyoruz.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page